Almoines i el Mercat del Trenet es converteixen en un punt de la venda de productes de proximitat

El Mercat del Trenet, celebrat divendres 11 de juliol a Almoines, va acollir centeners de persones que buscaven productes frescos del camp i passar una vetlada amb la família.  Hi va haver 25 parades on es podia trobar fruita i verdura de proximitat i ecològica; menjar elaborat com melmelades, embotits, formatges i coques dolces i salades; i artesania feta a mà.

A més, al Mercat del Trenet hi havia animació infantil amb el teatre de titelles de la companyia Circ de la Safor, i amb els viatges amb el trenet en miniatura.

mercat trenet 28

La banda de música juvenil de la Font d’en Carròs va posar la música al Mercat. A la nit, Fernando Gotan va oferir un concert de tango. I els visitants van poder sopar a la fresca.

El Mercat del Trenet viatja els pròxims mesos per diferents municipis de la Safor: Vilallonga (17 d’agost), Potries (setembre) i Beniarjó (octubre).

El CDR la Safor i l’Ajuntament d’Almoines, organitzadors del Mercat del Trenet, valoren molt positivament aquesta trobada de productes agrícoles i l’ambient familiar que es crear al voltant de les parades.

La veïna d’Almoines, MariCarmen Sala, va guanyar el sorteig d’una nit d’hotel per a dues persones amb desdejuni a l’Hotel Font Salada d’Oliva.

Més imatges

Deixa un comentari